Toggle navigation
Smażalnie Ryb Fala
Główna
Historia
Oferta
Menu
Grupy Zorganizowane
Galeria
Kontakt
Pokoje
Praca
Rybne Przekąski
powrót do menu
Tatar z łososia bałtyckiego
(pieczywo + masło)
Krewetki królewskie
(krewetki królewskie smażone na maśle czosnkowym)
Śledź „po kaszubsku”
(koreczki śledziowe w zalewie octowo-olejowej)
Śledź domowy
(krajanka śledziowa w oleju z ogórkiem konserwowym i cebulką)
Śledź w śmietanie
(krajanka śledziowa w śmietanie z jabłkiem i cebulką)
Flądra opiekana w occie
Pulka ze śledziem
(ziemniak w mundurku + śledź w śmietanie)
Kalmary pieczone
(6 pierścieni + sos czosnkowy)
Przysmak „Kapra”
(szprot smażony na głębokim oleju + oliwki)
Przysmak „letników”
(6 sztuk smażonego śledzia)
Mule „po marynarsku”
(duszone w białym winie, podawane z grzankami bagietki)
Okoń z Zatoki Puckiej opiekany w occie
-->